Referenser

 

referenser teknisk förvaltning BRF Reversalet

BRF Reversalet

I Vällingby, som är en av de första ABC-förorterna i Stockholm, finns BRF Reversalets fastigheter. Sedan ombildningen 2014 har Jensen Drift förvaltat höghuset och låghuset i fastigheterna. BRF Reversalet har 85 lägenheter där ungefär 20 av lägenheterna fortfarande är hyresrätter. Jensen Drift hjälper föreningen med bland annat ett ärendehanteringssystem som hanterar felanmälningar och omfattande projektledning som omläggning av taket.

"Jensen Drift har som redan sagts förvaltat våra fastigheter sen ombildningen 2014", säger Matte Andersson, ordförande för Brf Reversalet i Vällingby, "Något vi i styrelsen anser ger trygghet för oss och för de boende. Jensens personal har hög kompetens inom samtliga områden i fastigheten. Oavsett om det gäller vitvaror, radiatorer, droppande kranar eller mer omfattande projektledning som relining eller omläggning av taket. Våra boende känner igen Jensens personal och deras bilar så det är ingen som höjer på ögonbrynen när de kommer."


Foto: Hans Andersson


referenser teknisk förvaltning BRF Mullvaden

BRF Mullvaden

Under hösten 2010 fick Jensen Drift uppdraget att ta ett totalansvar för Brf MullvadenFörsta 15. Bostadsrättsföreningen omfattar en fastighet med tio lägenheter och två kommersiella lokaler. Bostadsrättsföreningen anlitar ofta skickliga och erfarna hantverkare från Jensen Drifts breda kontaktnät samt att Jensen Drift tar hand om drift och underhåll av fastigheten och ronderingar görs en gång i veckan för att upprätthålla god standard.

"Vi uppskattar att vi har vår egen driftstekniker Fredrik som vi vet kommer till vår fastighet samma dag varje vecka", säger Anthony Crussell, ordförande i föreningen. "Vi känner stort förtroende för Jensen Drift och uppskattar de råd som de ger oss. Råden är alltid vettiga och ärliga. Vi har genomfört samtliga förbättringar de har föreslagit. Det är bekvämt och tryggt att anlita hantverkare från Jensen Drifts kontaktnät. Man vet att det är kompetenta personer som utför jobbet och det blir alltid bra resultat"

Foto: Anne Crussell


referenser teknisk förvaltning BRF Emanuel 15

BRF Emanuel 15

Brf Emanuel 15 på Swedenborgsgatan 15 A-B på Södermalm innehåller 50 lägenheter. Sedan 2009 när bostadsrättsföreningen köpte fastigheten har Jensen Drift haft ansvar för drift och underhåll. Var 14:e dag utförs ronderingar i fastigheten och Jensen Drift tar hand om skötsel såsom snöröjning samt ser till att det är sandat under vinterhalvåret. Jensen Drift har dessutom genomfört ombyggnationer och reparationer, inklusive arbeten i fastighetens tvättstuga.

"Det har fungerat bra med Jensen", säger Claes Grafström ordförande i Brf Emanuel 15. "De är trevliga och löser sina uppgifter väl. De har varit med sedan 2009 och vi har aldrig funderat på att byta. Jag uppskattar att de tänker på föreningens ekonomi och att de tar initiativ."

Foto: Anne Crussell


Vi har ett gediget utbud av tjänster inom fastigheter