Teknisk Förvaltning Stockholm

Vad kan vi hjälpa Er fastighet med?

Om oss

Teknikförvaltning i Stockholm AB har över 25 års erfarenhet av teknisk fastighetsförvaltning och vi kan erbjuda våra tjänster inom områden från exempelvis teknisk förvaltning vidare till trappstädning och hela vägen till energibesiktningar. Vi är en komplett firma med erfarenhet och en stor samlad kompetens där ett stort fokus ligger på att kontinuerligt utbilda varje anställd. Detta genom ”lärande i arbetet ” och det är något som vi beviljats EU-Stöd för genom projektet Växtkraft Mål 4. Kompetensutveckling för varje anställd är något som ligger oss varmt om hjärtat.

Vi försöker hela tiden att bygga långsiktiga relationer där vi får en chans att planera, underhålla och genomföra nödvändiga investeringar för våra klienters bästa. I vår organisation finns kompetens för att sköta ekonomi, fakturering, teknisk förvaltning, fastighetsskötsel, samtliga typer av vvs-jobb och allt inom elektricitet. Vidare så har vi även Styr/reglertekniker och ventilationstekniker iom vårt företag.

Tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Era hyresgäster ska kunna nå oss dygnet runt och därigenom få snabb, professionell hjälp med alla problem som rör fastigheten. Vid större renoveringar – exempelvis en renovering av tvättstugan, ett stambyte eller ett byte av panna –  så följer de regler och normer som finns och vi jobbar alltid enligt branschreglerna i samband med liknande projekt.

Teknikförvaltning i Stockholm AB erbjuder dig som fastighetsägare att teckna avtal inom följande:

  • Teknisk förvaltning
  • Trappstädning
  • Värmeservice
  • Underhållsplaner
  • Ventilationsservice
  • Energibesiktning

Kontakta oss gärna idag genom att fylla i formuläret du hittar på sidan eller genom att ringa oss på nummer 08-81 85 62. Vi har goda referenser och vi hoppas att du i framtiden kommer att bli en av dessa.

Välkommen till Teknikförvaltning i Stockholm AB .

Kontakta oss redan idag för mer information och kostnadsfri offert