Teknisk Förvaltning Stockholm

Fullservice inom fastighetsskötsel | 0708-123 130

FASTIGHETSSKÖTSEL

Vi har stor expertis och erfarenhet av allt inom fastighetsskötsel. Med oss som partner kommer din fastighet att vara i toppskick. Vi är ett tryggt företag som brinner för fastighetsskötsel och hög servicenivå genomsyrar vårt dagliga arbete.

Vi erbjuder att antal högkvalitativa tjänster inom fastighetsskötsel där vi anpassar efter fastighetens skick och behov. Vi arbetar även med teknisk förvaltning. För oss är kundnöjdheten allt och vi har ständig kontakt med fastighetsägaren och är mycket flexibla.

Förutom att se efter din fastighet erbjuder vi även till exempel:

  • Värmeservice
  • Trappstädning
  • Underhållsplaner
  • Energibesiktning
  • Ventilationsservice

 

Radiator

Vi kan även bistå med exempelvis elinstallationer, värmeekonomisk driftkontroll, vi kan utföra energisparåtgärder, genomföra stambyten samt utföra måleri- och snickarjobb. Kort och gott – vi är ett företag med en välfylld verktygslåda och där varje anställd har hög kompetens. Vi jobbar kontinuerligt med kompetensutveckling hos våra anställda och detta då vi vet att vi genom detta kan göra bättre jobb och att vi även får en personalstyrka som hela tiden utvecklas och tycker att de arbetsuppgifter de ställs inför är spännande och utmanande.

Vi strävar efter att vara tillgängliga och flexibla. Rent praktiskt så innebär det att hyresgästerna ska kunna få tag på oss när som helst under dygnet och att vi ska vara beredda att rycka ut och åtgärda problemet i fråga. Det ger trygghet och det minimerar kostnaderna av skadorna.

Vår breda kompetens lever väl upp till alla de krav som dagens moderna fastigheter ställer. Vi tillhandahåller absolut högsta servicenivå på alla plan. Vi ser framemot att berätta mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig som fastighetsägare eller er BRF att sänka era omkostnader genom att anlita oss för er tekniska förvaltning.

Låt oss tryggt och säkert sköta den dagliga driften av din fastighet