Teknisk Förvaltning Stockholm

Vad kan vi hjälpa Er fastighet med?

Våra övriga tjänster

Teknikförvaltning i Stockholm AB erbjuder inte bara teknisk förvaltning som anpassas efter din fastighets behov; vårt tjänsteutbud innefattar även:

  • Värmeservice
  • Trappstädning
  • Underhållsplaner
  • Energibesiktning
  • Ventilationsservice

Radiator

Utöver detta så kan vi även bistå med exempelvis elinstallationer, värmeekonomisk driftkontroll, vi kan utföra energisparåtgärder, genomföra stambyten samt utföra måleri- och snickarjobb. Kort och gott – vi är ett företag med en välfylld verktygslåda och där varje anställd har hög kompetens. Något som bevisas av det faktum att vi beviljats EU-stöd inom projektet – Växtkraft Mål 4 - där syftet är att höja varje medarbetares kompetens. Vi jobbar kontinuerligt med kompetensutveckling hos våra anställda och detta då vi vet att vi genom detta kan göra bättre jobb och att vi även får en personalstyrka som hela tiden utvecklas och tycker att de arbetsuppgifter de ställs inför är spännande och utmanande.

Teknikförvaltning i Stockholm AB jobbar alltid mot branschregler. Ställs vi inför exempelvis en omfattande tvättstugerenovering eller ett pannbyte så följer vi de givna branschregler som finns i exempelvis AB 92.

Vi strävar efter att vara tillgängliga och flexibla. Rent praktiskt så innebär det att hyresgästerna ska kunna få tag på oss när som helst under dygnet och att vi ska vara beredda att rycka ut och åtgärda problemet i fråga. Det ger trygghet och det minimerar kostnaderna av skadorna.

Teknikförvaltning i Stockholm AB och vår breda kompetens lever väl upp till alla de krav som dagens moderna fastigheter ställer. Vi tillhandahåller absolut högsta servicenivå på alla plan. Vi ser framemot att berätta mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig som fastighetsägare eller er BRF att sänka era omkostnader genom att anlita oss för er tekniska förvaltning.

Kontakta oss redan idag för mer information och kostnadsfri offert